OpenFit Air

SHOKZ OpenFit Air – a te megálmodott, továbbfejlesztett fülhallgatód. Kompakt és nagyon könnyű fülhallgató IP54 védettséggel és DirectPitch™ technológiával, amely nyitva hagyja a belső fület, hogy egyszerre élvezhesd a zenét és a környező világotol sem zárod el magad.

 

A Shokz OpenFit Air az OpenFit koncepcióját követi, hogy a felhasználók egész napos kényelmet élvezhessenek, saját hanganyagukat hallgassák, miközben kapcsolatban maradnak a külvilággal. A mi jellegzetes, nyitott dizájnunkkal, a kényelem növelése érdekében testre szabható fülkampóval és mindössze 8,7 gramm súlyú fülhallgatókkal nem csak azok a fülhallgatók, amiket akartál, hanem azok is, amikről nem is tudtad, hogy szükséged van rájuk. Az OpenFit ultrakönnyű, nyitott fül kialakítást kínál, amelynek köszönhetően a saját hangodat és minden körülötted lévő hangot kristálytisztán hallhatsz. A DirectPitch™ technológia teljes értékű hangélményt nyújt, amely lehetővé teszi, hogy elmerülj kedvenc dalaidban, podcastjaidban és hangoskönyveidben. A rugalmas fülkampó kialakítás a stabilitást és a kényelmet ötvözi. A pillanatok értékesek, és az OpenFit Air fülhallgatók szabadságot adnak, hogy mindegyiket meghallhasd.

  • Nyitott kialakítás a maximális kényelemért
  • Hihetetlen hangélmény DirectPitch™ technológiával és erőteljes basszusokkal
  • 4 mikrofon a kristálytiszta hívásokhoz
  • Egyszerű vezérlés közvetlenül a fülhallgatón
  • Környezeti hangok észlelése
  • Akár 28 órányi hallgatási idő
  • Qualcomm cVc 8.0 chipkészlet a jobb zajcsökkentésért a hívások során
  • IP54, izzadság- és fröccsenésálló

 

Semmi mást nem érzel, csak kényelmet
A fülpárna magja kétszintes folyékony szilikonból készült, amely rugalmas és alkalmazkodik a fül alakjához, ugyanakkor megakadályozza a kellemetlen érzést hosszabb viselés esetén is. (2) Egész nap kényelmesen beszélgethetsz vagy hallgathatod kedvenc zenéidet. (3)

Nyitott fülű fülhallgató
Az OpenFit Air folytatja a Shokz nyitott fülű fülhallgató koncepcióját egy kompakt fülhallgató kialakítással.
Az OpenFit fülhallgatók a fület körülölelik, miközben a belső fül nyitva marad, hogy figyelemmel kísérhesd a környezetedet is.

Kényelem a fülkampón
Innovatív Shokz Air-Fülkampó
Rugalmas Ni-Ti memóriaötvözet
Stabil tartás, mozgás nélkül
Az ultrafinom, 0,75 mm-es rugalmas Ni-Ti memóriaötvözet puha szilikon borítással biztosítja, hogy az Air-Fülkampó kialakításunk szorosan tartsa a fülhallgatót a helyén.

Csepp alakú kialakítás
Csepp alakú keresztmetszettel tervezték, ahol a nagyobb alsó rész minimalizálja a nyomást hosszú hallgatási ülések alatt, míg a kisebb felső rész lehetővé teszi a könnyű szemüvegviselést a fülhallgatóval.

Testreszabható fülkampó dizájn
Mostantól még jobb a fülkampók kialakítása rugalmas kivágással, amely az egyes fülek vonalai köré simul – gyakorlatilag alakváltó módon. A nagyobb érintkezési felület további stabilitást biztosít.

Kétfázisú ergonomikus dizájn
Ismerkedjen meg az OpenFit Air kétfázisú ergonomikus kialakításával, amelyet a Shokz Labs fejlesztett ki. Kiterjedt tanulmányok és tesztek révén nem csak egy illeszkedést hoztak létre; egy szilárd, stabil, biztonságos és elegáns fülhallgatót alkottak meg.

Kényelmes szögek
Gondolt már arra, mit tehet a 25,5° a füleiért? Mi igen. A súlypont fülhöz közelebb történő áthelyezésével olyan könnyed érzést teremtettünk, ami szinte teljesen kizárja a mozgást. Ez nem csupán kényelem; ez lelki nyugalom is.

18°-os stabilitás
Tökéletesre csiszolva, a ferde hangszóróház nemcsak jól néz ki, hanem lehetővé teszi a fülhallgatók mélyebb behelyezését a fülbe a kényelmes és biztos illeszkedés érdekében.
Delfinív fülkampó – Minden fülre tervezve A delfinív típusú fülkampó kialakítása 0,75 mm-es ultrafinom hajlékony memória dróttal rendelkezik, amely ergonomikus illeszkedést biztosít, amely gyengéden igazodik a fül természetes formájához. (3)

Tiszta magas és mély hangok a DirectPitch™ technológiával
A Shokz bemutatja a DirectPitch™ technológiát, amely egy teljesen új hangélményt kínál az OpenFit Air számára. Ez lehetővé teszi a prémium minőségű hangzás elérését, amely tökéletesen kiegyensúlyozza a kiemelkedő magas, tiszta közép és erőteljes mély hangokat.

Könnyű és kiegyensúlyozott dizájn
Az OpenFit Air fülhallgatók a nyitott fülkagylók dizájnjának és anyagának optimalizálása révén kompaktak és könnyűek, mindössze 8,7 grammot nyomnak.(4)  A fülkagylók és az akkumulátor helye tökéletesen kiegyensúlyozott, így szinte elfelejti, hogy viseli őket.

Kiváló akusztika, egyedi dinamikus meghajtók
Az OpenFit Air nagy teljesítményű, 18×11 mm-es, egyedi dinamikus meghajtókkal van felszerelve, amelyek ultrakönnyű kompozitból és szénszálas polimer membránból készültek. A belső kupola alakú burkolat nagy szilárdságú és ultrakönnyű szénszálból készül, amely 20-szor erősebb, mint az acél, és hihetetlen pontossággal irányítja a rezgések minden akusztikus frekvenciáját. A polimer burkolat fokozza a membrán rezgéseinek intenzitását, és mély hangzásélményt nyújt.

Zajcsökkentés hívás közben
Az OpenFit Air az AI Call Noise Cancellation technológiát alkalmazza, amely biztosítja a hívások minőségét. Ez a technológia a forgalmas helyeken, például vasútállomásokon és kereszteződéseken tesztelve és ellenőrizve van, és akár 99,7%-ban szűri ki a környezeti zajokat. (5)
A hívások során az OpenFit funkció megragadja az emberi hang finomságait zajos környezetben is, és a legjobb pozícióba helyezi a kettős mikrofonokat a lehető leghatékonyabb hangvisszaadás érdekében. A zajcsökkentésnek köszönhetően tisztán és érthetően hallhatják Önt.

Alacsony frekvenciájú javító algoritmus  
A valódi hangélmény érdekében a Shokz OpenBass™ szabadalmaztatott alacsony frekvenciájú javító algoritmusa közvetlenül a füléhez továbbítja az alacsony frekvenciájú rezgéseket anélkül, hogy eltakarja azt. A Dynamic Range Control funkció valós időben dinamikusan állítja be az ekvalizert, gazdag és természetes hallgatási élményt nyújtva bármilyen hangerőn. A Shokz OpenBass™ Air segítségével ez a szabadalmaztatott alacsony frekvenciájú javító algoritmus mély basszusokat és részletekben gazdag hangzást biztosít.

Egyszerű vezérlés a fülhallgatón
A hang- és hívásvezérlés közvetlenül a beépített érintőpanelen keresztül történik, így valóban szabadon hagyja a kezét a telefon további vezérlése nélkül. Az érintőpanel lehetővé teszi a vezérlést dupla koppintással, nyomással, hosszan tartó nyomással és az alkalmazás segítségével testreszabható vezérléssel.

IP54 vízállóság
A Shokz OpenFit Air fülhallgatók IP54 vízállósággal rendelkeznek, és úgy vannak kialakítva, hogy kettős rétegű vízálló acélszövettel és gézzel a jobb hangteljesítmény érdekében. Még intenzív edzés közben is élvezheti a zenét vagy hangoskönyvet aggodalom nélkül. A OpenFit fülhallgatók vízállóak IP54 szabvány szerint, azonban a töltőtok nem vízálló. A fülhallgatók por- és vízállóak, de nem meríthetők víz alá. Nem ajánlott erős esőben viselni vagy folyó víz alatt mosni őket.

Folyamatos figyelem és biztonság                     
A Shokz jellegzetes nyitott fülkagyló dizájnját úgy alakították ki, hogy a hallgatók kapcsolatban maradjanak a világgal, miközben saját zenelistájukba merülnek. A DirectPitch™ technológia csak Ön számára tartja fenn a hallgatást, így továbbra is tudatában lehet a környező helyzeteknek.

Csatlakoztassa és használja!                                 
A Bluetooth TM 5.2 10 méteres vezeték nélküli hatótávolságot biztosít az azonnali és stabil kapcsolathoz.(8)

Akár 28 óra hallgatás
Az OpenFit fülhallgatók akár 6 órányi hallgatást biztosítanak egy teljes töltéssel. A védő töltőtok meghosszabbítja a hallgatási időt akár 28 órára. Az utazók számára a gyors 10 perces töltés 2 órás akkumulátoridőt biztosít.

Műszaki specifikációk

Frekvencia-válasz: 50Hz – 16kHz
Hangszóró érzékenysége: 95,5 dB ± 2,5 dB
Mikrofon érzékenysége: -38 dB ± 1 dB
Bluetooth® verzió: Bluetooth 5.2
A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Anyagok:
Fülhallgató: PC, szilikon
Töltőtok: PC

Specifikációk:
Technológia: DirectPitch™ technológia
Akkumulátor élettartama: 6 óra hallgatás (egy töltéssel) 28 óra hallgatás
Gyors töltés: 10 perc töltés 2 órás használathoz
Töltési idő: Fülhallgató töltése tokkal: 60 perc;
Tok töltése kábellel: 120 perc
Folyamatos lejátszás: OpenFit Air: Akár 6 óra hallgatás egy töltéssel
OpenFit Air töltőtokkal: Akár 28 óra hallgatás a töltőtokkal
Bluetooth® verzió: Bluetooth 5.2
Vízállóság: Fülhallgatók: IP54
Töltőtok: Nem vízálló
Mikrofon: Duál mikrofonok
Készenléti idő: akár 30 nap
Többpontos párosítás: Támogatott
Shokz alkalmazás: Támogatott
Működési hatótávolság: 10 m
Töltési feszültség: 5V ± 5%
Frekvenciasáv: 2402MHz-2480MHz
Akkumulátor: Li-Polimer akkumulátor

Súly:
Fülhallgatók: 8,7 g ± 0,2 g
Töltőtok: 56,4 g ± 1 g
Teljes súly: 73 g ± 1 g

Vízállóság:
Izzadságállóság
Fülhallgatók: IP54
Töltőtok: Nem vízálló

Akkumulátor kapacitása
Fülhallgatók: 58 mAh (min.)
Töltőtok: 600 mAh (min.)
Támogatott hangkodekek: AAC SBC

CSOMAG TARTALMA

  • Shokz OpenFit Air fülhallgatók
  • OpenFit Air töltőtok
  • USB-C töltőkábe

 

Megjegyzések:

  1. Ezeket az adatokat a Shokz laboratóriumában gyűjtötték 25±2 °C-os hőmérsékletű környezetben, 50%-os hangerőn, ACC kódolású hang lejátszása közben, az összes többi funkció alapértelmezett beállításával. Az akkumulátor tényleges élettartama a hangerőtől, a hangforrástól, a környezeti zajszinttől, a termék jellemzőitől, a használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függ. A gyors töltéshez a töltőtok zöld fény állapotában kell lennie.
  2. A beépített szilikon mérési keménysége Shore 00.
  3. Az OpenFit tényleges viselési élménye a felhasználó fülének alakjától és méretétől függ.
  4. Az adatokat a Shokz tesztlaboratóriumaiból gyűjtötték, és a specifikus súly ± 0,2 gramm eltérést mutathat.
  5. Kültéri tevékenységek során kérjük, győződjön meg róla, hogy a fülhallgatók megfelelően vannak felhelyezve, és állítsa be a hangerőt úgy, hogy hallja a környezetét, beleértve a közlekedési jeleket, járókelőket stb. Az OpenFit használata vezetés vagy járművezetés közben elterelheti a figyelmét, és nagyobb kockázatot jelenthet sportbalesetek és közlekedési balesetek esetén. Az OpenFit vezetés vagy járművezetés közbeni használata helyi törvényeket vagy közösségi előírásokat sérthet; a termék használatának összhangban kell lennie a helyi törvényekkel és közösségi előírásokkal.
  6. A Shokz Lab által végzett szimulációs kísérletek eredményei alapján az AI zajcsökkentés maximálisan 50dB javítást nyújthat a jel-zaj arányban, ami 99,7%-os környezeti zajcsökkenést jelent, amikor a mesterséges fej hangnyomásszintje 65-72dB(A).
  7. Az IP54 vízállóság csak a fülhallgatókra vonatkozik, a töltőtok nem vízálló. Az OpenFit-et ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tesztelték, és az IEC 60529 szabvány szerint IP54 minősítést kapott. A vízállóság nem állandó állapot, és a használat során csökkenhet. Ne merítse és ne tegye ki hosszabb ideig víznek az OpenFit-et. Ne próbálja meg tölteni nedves állapotban az OpenFit-et.
  8. Az OpenFit-nek először párosítania kell a kiválasztott eszközzel, és biztosítani kell, hogy a csatlakoztatott eszközön be legyen kapcsolva a Bluetooth párosítás.